Kontakt

Opplev smaken av Bergen 

Det å gå ut og spise på restaurant kan være en sanselig opplevelse. Det er mange som tenker at det kun er smakssansene som får oppleve noe, men en virkelig god restaurant vil kunne vekke flere av sansene til live. Det er først og fremst synet som mottar det første inntrykket av en ny restaurant, og det er også øynene som ser maten først, før man i det hele tatt har smakt på den.

Luktesansen blir også vekket til live når man er på en restaurant. Lukten av god mat er virkelig med på å få fram matlysten. Og i Bergen er det mange flotte restauranter å besøke.

Bøker og mat

Hvis man skal reise til Bergen, så bør man absolutt vurdere å ta en tur til Amalies Hage Café og Bar. Hos Amalies Hage Café og Bar finner man en herlig kombinasjon av bøker og mat. Det er ingen tvil om at bøkene spiller en stor rolle i lokalet – det er nemlig satt opp flere store bokhyller langs veggene. Navnet i seg selv er også en hyllest til bøkene og til Bergens aller største forfatter. Når man har satt seg ved et bord og bestilt maten man vil ha, så kan man gå rundt og finne noen gode bøker å lese i mens man venter på maten. Lokalet går faktisk i ett med et bibliotek, og utvalget av bøker er imponerende. Maten har et hyggelig prisnivå, og det er flere gode retter å velge mellom. Hvis det er noe søtt som frister, så er det også mulig å bestille dessert hos Amalies Hage Café og Bar.

Lekkre tacos

Mexico i Bergen

Hvis man er ute etter litt mer eksotisk mat, kan man besøke Los Tacos i Bergen. Det er taco som står på menyen, og det er mulig å velge en av de ferdiglagde rettene på menyen, eller man kan sette sammen sin egen tacorett. Det er mulig å velge mellom kylling, biff, tacokjøtt eller pulled pork i tillegg til at man selv velger hva slags tilbehør som skal være med. Lokalet er avslappet og lar kundene nyte maten, blant annet ved en enkel bar med barkrakker.