Kontakt

Vil du lære mer om mat?

Tapas

Mat er et emne som interesserer de fleste av forskjellige grunner, men føler du at du kan nok om mat? 

Mat er et område man nok aldri blir fullt utlært i. Det kommer stadig nye teknikker og nye redskaper som skal gjøre matlagingen mer spennende eller enklere. Det er stadig nye programmer på tv, hvor man lærer om gastronomiske opplevelser fra hele verden gjennom møter med verdenskjente kokker som Gordon Ramsey, Curtis Stone og Eyvind Hellstrøm.

Kurser

Men det er ikke like lett for alle å lære seg disse teknikkene, selv fra kokkeprogram eller kokebøker. Det kan være greit å få kunnskapen direkte fra noen, gjerne gjennom et kurs. En av de som tilbyr gavekort på kurs er youwish.no. Hvem har sagt at du trenger å gi gavekortet bort? Noen ganger er det kjekt å gi seg selv en fin gave også!

  1. Cupcake kurs! En av de store trendene på matfronten de siste par årene er cupcakes. De er fargerike og fulle av smak. En av årsakene til denne trenden er nok Magnolia Bakery som alle nordmenn også ble kjent med gjennom Sex and the city. Lyse lekre pastellfarger, gode smørkremer og ikke minst saftige cupcakes. Nå kan du lære å lage dem selv gjennom et av youwish sine kurs!
  2. Sushi kurs. Liker du sushi og syns det er dyrt å kjøpe det hos de beste restaurantene? Da kan det være en ide å lære seg å lage dette selv. Youwish.no tilbyr sushikurs, hvor du vil lære grunnleggende teknikker du kan bruke for å imponere dine gjester.
  3. Tapas kurs. En annen stor mattrend i Norge for tiden er tapas. Tapas i seg selv er en rekke småretter som serveres mens gjestene sitter og spiser. Gjerne ingredienser fra middelhavsområdene med lekre marinader og spennende smaker. Nå kan du gå på kurs for å lære hvordan du kan imponere dine gjester med lekre tapasretter.

Det er mange uligheter for spennende kurs innenfor matlaging. Kanskje du har forskjellige matretninger du er spesielt interessert i? Kanskje du vil lære mer om det klassiske franske kjøkkenet? Valget er ditt!